Bilskoj.com

Populär kombo

Motorsportupplevelsen Folkrace sprint i kombination med felstyrd bil och mörkerbil är vår absolut populäraste aktivitet. Den bjuder på en fartfylld körupplevelse blandad med såväl tekniska och kommunikativa utmaningar. Kombon, som garanterar många skratt, är perfekt som företagsevent för personal och kunder eller som rolig avkoppling för kompisgänget.

Under aktiviteten, som avgörs som en trekamp, serveras fika och efteråt väntar självklart prisutdelning.Vi hjälper gärna till med mat, boende eller andra konferensdelar kring er motorupplevelse hos oss. 

Pris per person: 2.095 kr inkl. moms.

Gäller vid bokning för minst 12 personer

Folkrace sprint

Upplev den optimala kör- och fartupplevelsen med Peugeot 205 GTI folkracebilar. Aktiviteten innehåller ett omfattande träningspass och en rafflande finalomgång. Våra instruktörer hjälper till med tekniksnack och körtips. Finalen körs med tidtagning där snabbaste föraren vinner.

Vi prioriterar din säkerhet. Alla bilar är utrustade med skyddsbur, rallystolar och sexpunktsbälte och du som förare får låna tävlingsoverall, nackkrage, balaklava, handskar och hjälm.

Aktiviteten tar cirka tre timmar och arrangeras antingen på Gnagaredalen Motorstadion i Vimmerby eller på vår egen bana strax utanför Österbymo.

Övriga orter efter överenskommelse.

Under Folkrace sprint serveras fika och efteråt väntar självklart prisutdelning.Vi hjälper gärna till med mat, boende eller andra konferensdelar kring er motorupplevelse hos oss. 

Pris per person: 1.650 kr inkl. moms.

Gäller vid bokning för minst 12 personer.

Bilskoj.com

Mörkerbil

En spännande, utmanande och, inte minst, annorlunda körupplevelse där föraren helt måste förlita sig på sin medtävlares instruktioner.

Felstyrd bil

En verklig tvärtom-upplevelse – allt logiskt tänkande är bara att glömma. Bilen svänger inte åt det håll man styr. Frustrerande roligt!

Bilskoj.com
Bilskoj.com